Appareils et accessoires
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Prép. 30min
Total 5h 30min
8 portie
Ingrédients
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optionnel) met spek omhuld20
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1106.5 mg
Protides
116.8 g
Calories
3849 kJ /
919.9 kcal
Lipides
42.4 g
Graisses saturées
14.4 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Vegan Bolognese
50 Min
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Vegan pudding
15 Min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen