Appareils et accessoires
Gevouwen kruidenbrood
Prép. 20min
Total 1h 10min
20 portie
Ingrédients
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
4.1 g
Calories
780.1 kJ /
186.5 kcal
Lipides
7.8 g
Fibre
1.6 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Prime Board
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Butter Chicken
1h
Hugo spritz
25h 10min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Sate Ayam
1h 30min