Appareils et accessoires
Ravioli Soep met Rundsvlees
Prép. 5min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
333.9 mg
Protides
27.2 g
Calories
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
8.6 g
Glucides
35.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Shakshuka
50min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min