Appareils et accessoires
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Prép. 20min
Total 1h 20min
600 gram
Ingrédients
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook3 - 4
-
tomaat gehalveerd80 g
-
zoete paprikapoeder3 el
-
Isot peper, geplet (zie tip)1 - 2 tl
-
sumak3 tl
-
komijn, gemalen2 tl
-
peper, gemalen3 snuifjes
-
zout1 - 1 ½ tl
-
65 g Turkse peperpasta (Biber Salçası)Turkse peperpasta (Biber Salçası)65 g
-
tomatenpuree40 g
-
olijfolie65 g
-
granaatappelsiroop (Nar ekşisi) en een beetje meer om te serveren10 - 30 gram
-
citroensap1 ½ tl
-
suiker2 tl
-
water (kamertemperatuur)220 g
-
bulgur donker, extra fijn, zie tip300 g
-
peterselie, vers geplukt, fijngehakt (zie tip)15 g
-
ijsbergsla om te serveren15 - 20 bladeren
-
munt, vers geplukt, om te serveren3 - 4 stengels
-
rucola om te serveren10 - 15 bladeren
-
citroenen om te serveren1 - 2
Niveau
moyen
Infos nut. par 20 gram
Sodium
109 mg
Protides
2 g
Calories
284 kJ /
68 kcal
Lipides
3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
10.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Tempé
48h
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
Zeevruchtensoep
30min