Appareils et accessoires
Pizza Diavola
Prép. 15min
Total 1h 30min
3 portie
Ingrédients
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2849.7 mg
Protides
43.6 g
Calories
4162 kJ /
994.7 kcal
Lipides
43.7 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
15.8 g
Glucides
104.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pitabrood
2h
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Vegan Bolognese
50min
Vegan pudding
15min
Mochi's met sesamvulling
50min
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Batbout met kaas
30min
Chocolade-Fudgecake
Pas d’évaluation