Appareils et accessoires
Butter Chicken
Prép. 10min
Total 1h
6 portie
Ingrédients
Gemarineerde kip
-
kippendij, zonder been en zonder vel in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)750 g
-
citroensap, vers geperst40 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
zoete paprikapoeder1 eetlepel
-
currypoeder1 eetlepel
-
kaneel, gemalen¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
Saus
-
sjalotten gehalveerd2
-
teentjes knoflook2
-
gember, vers wortel (ongeveer 2-3 cm)1 stuk
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
tomatensaus150 g
-
tomatenpuree50 g
-
bruine suiker30 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
amandel, gemalen20 g
-
water50 g
-
korianderbladeren, vers fijngehakt, voor de garnering1 - 2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20.3 g
Calories
1229.1 kJ /
293.8 kcal
Lipides
19.1 g
Fibre
3.4 g
Glucides
14.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Goreng
40min
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Rijst met kip en champignons
30min
Pasta met crème van pistache
30min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Miso Udon Noedels
20min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Bolognesesaus
1h 15min