Appareils et accessoires
Chicken Curry (Filipino Style)
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion quartered30 g
-
fresh ginger julienned10 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)100 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)100 g
-
chicken thigh, skin on, bone in patted dry700 g
-
curry powder30 g
-
sugar10 g
-
fish sauce20 g
-
ground black pepper1 pinch
-
water30 g
-
coconut cream200 g
-
green peppers cut in chunks120 g
-
red peppers cut in chunks120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
371.1 mg
Protides
24.5 g
Calories
1772.8 kJ /
423.7 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
12.1 g
Glucides
14.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Filipino Favorites
8 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pinakbet
15min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Stir fried broccoli and carrots
12min
Chicken adobo
30min
Creamy chicken curry and rice
45min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Chicken Afritada
30min
Traditional minestrone
45min
Chicken and Pork Adobo
40min
Creamy pistachio pasta
40min
Bicol Express
45min
Pork Adobo
55min