Appareils et accessoires
Salmon with Vegetable Sauce
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2771.6 mg
Protides
51.7 g
Calories
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Lipides
40.7 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Air-Fry Sensor
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Garlic Chicken
30min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Pasta Primavera
35min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Red Beans and Rice
1h 15min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Creamy Butter Chicken
1h
Tuscan White Bean Stew
1h