Spiralized Scalloped Potatoes
TM6

Spiralized Scalloped Potatoes

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • water, to fill bowl halfway
  • 20 oz Yukon gold potatoes, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)
  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 6 oz Gruyère cheese, cut into pieces
  • 3 oz yellow onion, cut into pieces
  • 4 garlic cloves
  • 4 oz unsalted butter, cut into pieces, divided
  • 3 oz all-purpose flour
  • 15 oz whole milk
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2128.4 kJ / 508.7 kcal
Protides
21.4 g
Glucides
33.7 g
Lipides
32.3 g
Graisses saturées
19.1 g
Fibre
2.9 g
Sodium
894.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives