Appareils et accessoires
White chocolate and pistachio madeleines
Prép. 35min
Total 4h 35min
24 portions
Ingrédients
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
unsalted butter120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
-
plain flour or gluten free flour120 g
-
baking powder or gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
white chocolate broken into pieces180 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
41.4 mg
Protides
2 g
Calories
573.5 kJ /
137.1 kcal
Lipides
8.3 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
4.3 g
Glucides
14.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Madeleines
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Peach and custard cream muffins
50min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Custard horns
1h 45min
Traditional French chocolate canelé
49h
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Vanilla Syrup
40min
Mini chocolate bundts
45min
Lamington swiss roll
25h 40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min