Appareils et accessoires
Steamed wholemeal bread
Prép. 20min
Total 2h
20 slices
Ingrédients
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (optionnel)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
4 g
Calories
409 kJ /
98 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1 godz. 20 min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 25 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 godz. 35 min
Marble cake
2 godz.
Spicy Hot Chocolate with Almond Milk
15 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Coconut butter
5 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Coconut cake
1 godz. 20 min