Appareils et accessoires
Meatloaf
Prép. 15min
Total 1h 30min
16 slices
Ingrédients
Meatloaf
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
onions120 g
-
bread stale, soaked and squeezed70 g
-
mixed minced meat800 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 tsp
Sauce
-
water up to 250 g mark
-
double cream100 g
-
cornflour2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
11.3 g
Calories
669 kJ /
160 kcal
Lipides
11.2 g
Glucides
3.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COOKING FOR A CROWD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Leek Quiche
1h 20min
Rice pudding
1h
Beef Stroganoff
1h
Sponge cake
1h 50min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Creamy mustard chicken stew
40min
Turkey Crumble
1h 10min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Ham and Leek Pasta Sauce
30min