Appareils et accessoires
Moroccan Lamb with Couscous
Prép. 35min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Tomato Sauce
-
onions quartered120 g
-
leek white part only, cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves4
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme1 sprig
-
harissa paste2 - 3 tsp
Lamb and Couscous
-
water400 g
-
400 g tinned chickpeas, drainedcooked chickpeas200 g
-
100 g swede, cut in cubes (1 cm)turnip cut in cubes (1 cm)100 g
-
boneless lamb leg diced600 g
-
olive oil10 g
-
couscous300 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water boiling600 g
-
sultanas150 g
-
carrots cut in slices (2 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (2 mm)200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
29.9 g
Calories
2324 kJ /
556 kcal
Lipides
23.3 g
Glucides
56.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All-in-one Meals
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Tagine
25min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Veracruz Fish
30min
Prawn Xacuti
1h 20min
Chicken Pad Thai
20min
Coronation Chicken
30min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Peking Chicken
45min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Cashew Chicken
45min