Appareils et accessoires
Salmon Fishcakes
Prép. 20min
Total 1h 50min
4 portions
Ingrédients
-
white bread torn in pieces150 g
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, diced (1 cm)650 g
-
fresh salmon fillets skin removed450 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
-
lemon cut in wedges, for serving1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
29.6 g
Calories
1892 kJ /
452 kcal
Lipides
17.2 g
Glucides
44.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The British Isles on a Plate
88 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Lamb and Leek Pie
2h
Lasagne Bolognese
2h 30min
Creamy Tomato Soup
25min
Pumpkin Soup
35min
Mashed Potatoes
45min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1h 25min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Cottage Pie
1h 10min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Wild Salmon Fishcakes
30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min