Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
TM6

Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 16 oz sweet potato, peeled, halved to fit feeder tube
  • 4 oz yellow onions, halved to fit feeder tube
  • 6 oz asparagus, cut in half
  • non-stick cooking spray
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
  • ½ tsp salt, to taste, plus extra to season potato slices
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season potato slices
  • 3 oz baby spinach
  • 4 large eggs
  • 3 oz whole milk
  • 3 oz cheese, in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1095.9 kJ / 261.9 kcal
Protides
10.9 g
Glucides
12.5 g
Lipides
18.8 g
Graisses saturées
8.4 g
Fibre
2.5 g
Sodium
551.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives