Versions compatibles
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dumplings
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter, chilled, plus extra to grease
- 155 g self-raising flour
- 75 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, sliced
- 400 g fresh mixed mushrooms
- 400 g boiling water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 2 tomatoes, cut into pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to sprinkle
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1925.9 kJ / 460.3 kcal
- Protides
- 17.3 g
- Glucides
- 57.1 g
- Lipides
- 20.2 g
- Graisses saturées
- 8.6 g
- Fibre
- 7.6 g
- Sodium
- 877.7 mg
Recettes alternatives
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Garlic and sage mash
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Creamy vegetable rice
25min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min
Traditional sausage rolls
50min