Creamy miso mushroom udon
TM6

Creamy miso mushroom udon

4.7 (26 évaluations )

Ingrédients

  • 2 garlic cloves
  • 1500 g boiling water
  • 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
  • 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
  • 180 g dried udon noodles
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
  • ½ tsp sesame oil
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • 2 pinches ground white pepper
  • 40 g white miso paste
  • shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2056.4 kJ / 491.5 kcal
Protides
11 g
Glucides
41.5 g
Lipides
32.4 g
Graisses saturées
16.3 g
Fibre
3.3 g
Sodium
408.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives