Appareils et accessoires
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Prép. 20min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Sodium
8036.8 mg
Protides
103.4 g
Calories
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Lipides
233.7 g
Fibre
22.7 g
Graisses saturées
133.8 g
Glucides
153.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Vegan Bolognese
50min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Virgin chai vanille cocktail
45min
Tarte Tatin
2h
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Dadel curry dip
5min