Appareils et accessoires
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Prép. 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1193 kJ /
285 kcal
Lipides
16 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Pas d’évaluation
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Boter plank met spinaziepesto
10min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Bearnaisesaus
20min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Koninginnenhapje
55min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h