Appareils et accessoires
Spiesje van konijn, appel en pruim
Prép. 20min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
sjalotten40 g
-
knoflookteentje1
-
konijnenrug800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
gedroogde pruimen ontpit250 g
-
appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)300 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar wens2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper naar wens3 snuifjes
-
droge witte wijn30 g
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
water900 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
ei pasta, vers, type tagliatelle350 g
-
gedroogde pruimen opzij gezet50 g
-
maïszetmeel10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
49.5 g
Calories
3649 kJ /
869 kcal
Lipides
33.8 g
Glucides
87.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Salmorejo
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Beef Wellington
10h 10min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Mayonaise zonder ei
10min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min