Appareils et accessoires
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
rode split linzen (zie tips)100 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken1000 g
-
extra vergine olijfolie1 tl
-
zout¾ tl
-
appel (alle soorten) geschild, ontdaan van het klokhuis en in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
lente-uien in drieën gesneden3
-
citroensap½ tl
-
mayonaise vegan, (zie tips)3 - 4 el
-
voedingsgist (zie tips)1 ½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 - 2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.7 g
Calories
902.6 kJ /
214.9 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
4.4 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plantaardig genieten
26 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
50 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Gestoomde Chinese groenten
30 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min