Appareils et accessoires
Basilicumpesto
Prép. 10min
Total 10min
6 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (optionnel)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Protides
34 g
Calories
7741 kJ /
1848 kcal
Lipides
190 g
Fibre
4.6 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pompoen baba ganoush
35min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Bloemkool korma
2h 20min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Bearnaisesaus
15min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min