Appareils et accessoires
Tomatensaus
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
zout volgens smaak½ tl
-
verse basilicumbladeren5 - 10
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porties
Protides
12 g
Calories
2723 kJ /
648 kcal
Lipides
52 g
Fibre
6.3 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Aardbeienjam
1h 5min
Traditionele vruchtenjam
55min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Bechamelsaus
15min
Rode kool met appel
1h 10min
Appelmoes
20min
Aardappelpuree
45min
Romige tomatensoep
25min