Appareils et accessoires
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
malanga (taro root) peeled, cut into pieces (1 in.) (see Tip)24 oz
-
white onion cut into wedges4 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water21 oz
-
cream cheese1 ½ oz
-
unsalted butter1 oz
-
whole milk3 ½ oz
-
olive oil to drizzle
-
chopped parsley to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
245.8 mg
Protides
3 g
Calories
856.9 kJ /
204.8 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
33.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Red Beans and Rice
1h 15min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min