Appareils et accessoires
Fatayer met kaas en munt
Prép. 30min
Total 2h
12 stuks
Ingrédients
Deeg
-
volle melk250 g
-
olijfolie80 g
-
1 ½ tl gedroogde gist, (6 g)verse gist15 g
-
broodbloem en een beetje voor het werkblad350 g
-
kristalsuiker15 g
-
zout1 tl
Vulling
-
verse munt fijngehakt10 g
-
pecorino50 g
-
roomkaas75 g
-
komijnzaad zwart1 ½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
921.2 kJ /
220 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1.1 g
Glucides
23.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7h
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Gozleme
1h 40min
Brioche
5h
Gazellehoorns
1h
Ovenburger
1h 45min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Batbout met kaas
30min
Groene bron
10min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h