Appareils et accessoires
Beer Pickles
Prép. 20min
Total 24h 20min
4 jars
Ingrédients
-
black peppercorns divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Persian cucumbers ends trimmed (approx. 3-4)16 oz
-
garlic cloves2
-
white vinegar8 oz
-
lager beer6 oz
-
water2 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
589.2 mg
Protides
1.7 g
Calories
714.5 kJ /
170.8 kcal
Lipides
0.6 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
36.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Fan Favorites - Game Day Snacks
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Conchas
3h 15min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Pas d’évaluation
Medicine Ball Tea
20min
Apple Tart (TM6)
1h
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Southern Potato Salad
1h 15min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Frozen Strawberry Daiquiri
10min