Appareils et accessoires
Mushroom Carpaccio
Prép. 15min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
253 mg
Protides
4 g
Calories
474 kJ /
113 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Berry Limoncello Tiramisu
45 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Aperol® Spritz
10 min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 min
Pumpkin Seed Pesto
10 min
Pea and Mint Soup
20 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Blueberry Jam
45 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min