Appareils et accessoires
Beetroot Carpaccio
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
455.4 mg
Protides
15.8 g
Calories
963.9 kJ /
230.4 kcal
Lipides
14.4 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40min
Dairy-free Chocolate Sauce
5min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Sumac-spiced Houmous
5min