Appareils et accessoires
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Prép. 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingrédients
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
201 mg
Protides
10 g
Calories
1544 kJ /
369 kcal
Lipides
11 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
57 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Milk Bread
2h 20min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Pitta Bread
2h
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Five-seed bread
1h 50min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Tomato Focaccia
3h
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Cinnamon and Date Twists
50min
Herb Bread
1h 10min