Appareils et accessoires
Geflambeerde uientaart
Prép. 15min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Portugees crème brûlée
25min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Aardbeien mille-feuille
5h
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Soezendeeg
2h
Amandelverslaving
1h
Aardbeienmojito
10min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Yoghurtijs met mango
12h
Chocolade hazelnootpasta
2h
Banketbakkersroom
15min