Appareils et accessoires
Kreplach
Prép. 30min
Total 55min
15 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
806 mg
Protides
12 g
Calories
766 kJ /
182 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Pas d’évaluation
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Hot dogs
35min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Vegan kaas dip
40min