Appareils et accessoires
Zalm mozaïek
Prép. 30min
Total 7h 30min
6 porties
Ingrédients
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1202.4 mg
Protides
18.3 g
Calories
812.4 kJ /
194.2 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Vanillesiroop
30min
Romige courgettensoep
35min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min