Appareils et accessoires
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Prép. 15min
Total 20min
4 portie
Ingrédients
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter+
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Matzeballen
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Karamel parfait
Pas d’évaluation
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation