Appareils et accessoires
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)4 - 5
-
Greek yoghurtsour cream to taste200 - 250 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
4 Tbsp dried dillfresh dill finely sliced1 bunch
-
ground black pepper (optionnel)1 tsp
-
cider vinegar (optionnel)1 Tbsp
-
caster sugar (optionnel)1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
3630.2 mg
Protides
14.7 g
Calories
2694 kJ /
643.9 kcal
Lipides
45.8 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
25.9 g
Glucides
56.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
CA Digital Flipbook #1
2h
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Thai Cucumber Salad
15min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Ukrainian dressed herrings
1h
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Grisons Barley Soup
55min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min