Appareils et accessoires
Schiacciata met gerookte zalm
Prép. 10min
Total 2h 15min
8 stuks
Ingrédients
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
514 mg
Protides
10 g
Calories
832 kJ /
199 kcal
Lipides
3 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Shakshuka
50min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Kokos Dahl
25min
Bulgur en rode linzensoep
50min