Chicken and sweet corn soup
TM6 TM5

Chicken and sweet corn soup

3.5 (158 évaluations )

Ingrédients

  • 1 - 1 ½ cm piece fresh ginger, peeled
  • 120 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra for garnishing
  • 3 tsp olive oil
  • 1200 g water
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 50 - 70 g tamari, to taste
  • 500 g skinless chicken breast fillets, cut into thin slices (6 x 1 cm)
  • 300 g sweet corn cobs, kernels only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
749 kJ / 178 kcal
Protides
22 g
Glucides
9 g
Lipides
5.2 g
Graisses saturées
1.2 g
Fibre
3.2 g
Sodium
2054.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives