Appareils et accessoires
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Prép. 10min
Total 45min
8 porties
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
158.2 mg
Protides
6.4 g
Calories
951.3 kJ /
227.4 kcal
Lipides
17.2 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
4.1 g
Glucides
14.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan kaas
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Duitse brunch
1h 15min
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Citroenslush
10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation