Appareils et accessoires
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Prép. 10min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
31 g
Calories
2087 kJ /
497 kcal
Lipides
35 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Mexico
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Gazpacho
1h 15min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Zeevruchtensoep
30min