Appareils et accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Prép. 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1791 kJ /
428 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Pas d’évaluation
Vanillevla met rabarber
50min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Kreplach
55min
Verse pasta zonder eieren
Pas d’évaluation
Hot dogs
35min
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Vegan kaas dip
40min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation