Appareils et accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Prép. 15min
Total 3h 25min
6 porties
Ingrédients
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
216.8 mg
Protides
79.7 g
Calories
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Lipides
59.7 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Concord druivenparels met champagne
Nessuna valutazione
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Guacamole
5min
Hollandaisesaus
15min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Aardbeienjam
1h 5min
Pruimenjam
55min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Zalm met venkel
40min
Tomatensaus
40min