Appareils et accessoires
Paaspastei
Prép. 25min
Total 2h
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
36.5 g
Calories
2052 kJ /
491 kcal
Lipides
31.1 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Spaghetti Bolognese
40min
Aardappelgratin
1h 10min
Tiramisu
5h 20min
Omelet met gehakt
1h 10min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Paddenstoelentaart
1h 30min
Bechamelsaus
15min