Appareils et accessoires
Rabarbertaart
Prép. 15min
Total 55min
8 stuks
Ingrédients
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
8.8 g
Calories
1874 kJ /
450 kcal
Lipides
29 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Kweeperentaart
50min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Pruimentaart
1h 30min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Worteltaart smoothie bowl
10min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Mosselen met Frietjes
45min
Appelcake
1h