Appareils et accessoires
Kerst stol
Prép. 20min
Total 2h 20min
12 sneetjes
Ingrédients
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7.3 g
Calories
1625 kJ /
387 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
2.8 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Forel met hollandaisesaus
50min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Pêche Melba
Pas d’évaluation
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Citrus lekkernij
50min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Granité van koffie
8h 10min
Aardappelgoulash
1h
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Vloeibare custard
Pas d’évaluation