Appareils et accessoires
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
Prép. 30min
Total 1h 40min
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
koolzaadolie en iets meer om in te vetten25 g
-
karnemelk250 g
-
suiker1 snuifje
-
verse gist10 g
-
witte speltbloem en iets meer om te bestuiven375 g
-
zout1 tl
Kruidensaus
-
gepelde amandelen50 g
-
citroenschil (1 x 4 cm)3 stukken
-
verse kervel geplukt, met de fijne stelen40 g
-
zout3 - 4 snuifjes
-
2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeperespelette peper2 - 3 snuifjes
-
water100 g
-
waterkers bladeren geplukt1 takje
-
verse bieslook in kleine stukken3 el
Beleg en afwerking
-
zure room, 20% vet200 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
koolzaadolie2 el
-
witte asperges (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden650 g
-
gekookte ham dunne plakjes in reepjes gesneden200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
34 g
Calories
3309 kJ /
790 kcal
Lipides
34 g
Glucides
79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Nougatine
1h 30min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Abrikozenlikeur
30min
Steak tartaar
30min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
BBQ-saus
20min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Balletjes in Spaanse saus
55min