Crostata di marmalata (Italian jam tart)
TM6 TM5 TM31

Crostata di marmalata (Italian jam tart)

4.4 (9 évaluations )

Ingrédients

Mixed berry jam

  • 1 lemon, zest and flesh only
  • 500 g fresh mixed berries (e.g raspberries, blackberries, blueberries - see Tips)
  • 250 g Rapadura sugar
  • 1 vanilla bean, split lengthways, seeds scraped

Pastry

  • 150 g butter, chilled, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 300 g plain flour, plus extra to dust
  • 3 egg yolks
  • 100 g caster sugar
  • 1 pinch salt
  • plain flour, for dusting
  • plain flour, to dust
  • 30 g full cream milk, to brush
  • shredded coconut, toasted, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1413.3 kJ / 336.5 kcal
Protides
4.3 g
Glucides
48.8 g
Lipides
13.6 g
Graisses saturées
8.6 g
Fibre
3.9 g
Sodium
19.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives