Pea and Mint Risotto
TM6 TM5 TM31

Pea and Mint Risotto

4.3 (145 évaluations )

Ingrédients

Pea and Mint Purée

  • 1 garlic clove
  • 50 g shallots, halved
  • 20 g olive oil
  • 250 g frozen green peas
  • 100 g water
  • 1 bunch fresh mint leaves (approx. 10-15 g)

Risotto

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 60 g shallots, halved
  • 20 g olive oil
  • 200 g dry white wine
  • 250 g risotto rice
  • 450 g liquid vegetable stock, salt-free, hot
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste
  • 100 g frozen green peas
  • pea shoots, for serving
    ou rocket leaves, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1758 kJ / 420 kcal
Protides
13.3 g
Glucides
60 g
Lipides
14.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives