Appareils et accessoires
Rucola taart
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
14.8 g
Calories
1292 kJ /
309 kcal
Lipides
17.8 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Appel strudel
1h 45min
Spookachtige snacks
1h 15min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
200 g ui kleuren
25min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min