Appareils et accessoires
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Prép. 45min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Saltimbocca en groenten
-
kalfsvlees pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)4 stukken
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
verse salieblaadjes8
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
water500 g
-
wortelen in hapklare stukken100 g
-
peterseliewortel in hapklare stukken150 g
-
pastinaak in hapklare stukken150 g
Risotto en afronding saltimbocca
-
Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)60 g
-
sjalotten in tweeën gesneden80 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd250 g
-
witte wijn, droog80 g
-
saffraan (0,1 g)1 pak
-
bevroren doperwten100 g
-
kippenbouillon500 g
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
olie om te frituren
-
mascarpone50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1666 mg
Protides
46 g
Calories
3184.6 kJ /
761.2 kcal
Lipides
28.2 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
9.2 g
Glucides
75.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Winter recepten
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Taart met peer en brie
1h 10min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Rudolphs Mocktail
30min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Pompoensoep met room
35min