Appareils et accessoires
Fruit and Nut Bread
Prép. 15min
Total 2h 30min
16 slices
Ingrédients
-
2 oz rapadura sugar, optionaljaggery sugar optional2 oz
-
18 ½ oz green tea, dividedwater divided18 ½ oz
-
active dry yeast (1 packet)2 ¼ tsp
-
whole wheat flour10 oz
-
spelt flour5 ½ oz
-
rye flour dark6 oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
whole pecans3 oz
-
candied orange peel3 oz
-
7 oz dried cranberriesraisins7 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
152.6 mg
Protides
5.5 g
Calories
1008.2 kJ /
241 kcal
Lipides
4.5 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
45.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eating Well Healthy Gut
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet Potato Bread Rolls
3h
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Vegan ube ice cream
24h 10min
Pineapple Hibiscus Cold Brew
10min
Sambhar Masala
25min
Almond and Lime Slushy
10min
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Steamed Carrot Cake
1h 35min
Strawberry Macaroons
50min
Steamed Red Bean Rice Cake
1h 10min
Orange Sugar Cookies
55min
Date and Orange Spread
40min