Appareils et accessoires
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
Prép. 15min
Total 2h 55min
4 portions
Ingrédients
Sous-Vide Pork Chops
-
pork chops, boneless 4 chops (approx. 1 in. thick)28 oz
-
salt4 - 8 pinches
-
ground black pepper4 - 8 pinches
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves cut in halves lengthwise2
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
-
dark chocolate (70% cocoa) cut in pieces2 ½ oz
-
balsamic vinegar2 tsp
-
water½ oz
-
unsalted butter2 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
Bosc pears cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges2
-
spiced rum (optionnel)2 - 3 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
485.8 mg
Protides
43.3 g
Calories
2541.8 kJ /
607.5 kcal
Lipides
33.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
14.3 g
Glucides
25.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Saucy Sous-Vides
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Sous-vide Artichokes
55min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Browning Pork Cubes
15min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min